Companii

Enel apelează la angajați temporari

Dana Badea › Mie, 2017-09-13 12:52
Enel apelează la angajați temporari. Compania va da 10 milioane de euro pentru 314 angajaţi temporari care vor executa "misiuni cu caracter precis".
sursa foto: facebook

Compania a cumpărat, prin sistemul de licitaţii publice, servicii de muncă temporară în valoare de 40,15 milioane de lei fără TVA (aproximativ 10 milioane de euro cu tot cu TVA), potrivit Economica.net. Contractul a fost câştigat de Adecco şi Lugera & Makler şi se va derula pe o perioadă de doi ani.
Salariile, descrierea joburilor, termenul contractelor de muncă temporară, locul prestării, programul de lucru, condiţiile de muncă şi eventuale facilităţi şi beneficii suplimentare vor fi stabilite prin anexe la contractul acordului cadru. La licitaţie au mai participat Humangest Group şi Manpower.

De altfel, CEO-ul companiei Adecco, Florin Godean a declarat în primăvară pentru Revista CARIERE că, pentru a acoperi criza de personal calificat și a micșora absenteismul în companii, firma Adecco va angaja anul acesta 500 de persoane cu un salariu mai mare față de media pieței, care vor fi la dispoziția firmelor aflate în căutare de angajați în regim temporar.  

0 comentarii 903 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter