Companii

Cum ajungi angajatul lunii

Mari Pătru › Joi, 2017-09-14 12:04
Când lucrați într-o companie mare este foarte important să vă faceți observat. Dacă nu reușiți să vă faceți bine munca, niciodată nu veți putea să promovați în companie. A ajunge angajatul lunii sau angajatul anului nu este niciodată un lucru ușor de realizat. Este nevoie de o muncă și o dedicare imensă. Dacă depuneți eforturi pentru a atinge perfecţiunea în toate sarcinile, mai devreme sau mai târziu veți primi această onoare la locul de muncă. Iată aici unele dintre cele mai eficiente modalități de a vă ajuta să deveniți angajatul lunii la locul de muncă, potrivit specialiștilor content.wisestep.com

1. Trebuie să înțelegeți cerințele care trebuie să fie îndeplinite

Pentru a fi numit angajat al lunii, este vital să cunoașteți cerințele pe care trebuie să le îndepliniți. Dacă nu cunoașteți criteriile necesare, atunci nu veți putea să vă stabiliți niciun scop. Oamenii tind mereu să lucreze mai bine atunci când au ceva de lucru. Dacă lucrați fără să aveți un plan, ați putea să vă detașați cu ușurință de la calea dorită. Majoritatea companiilor au un criteriu foarte strict care trebuie îndeplinit, deci învățați să faceți lucrurile de o dificultate mare. Odată ce veți obține rezultate în munca dumneavoastră, atunci veți începe să lucrați mai bine pentru a obține acele lucruri mărețe, cum ar fi o promovare.


CITEŞTE ŞI: De la inginer de vânzări la CEO-ul companiei

2. Ieșiți din zona de confort

Niciodată un om care își face treaba în liniște și rezolvă doar task-urile din fișa postului nu va fi numit vreodată angajatul lunii. Prin urmare, este inutil de spus că, dacă doriți să deveniți angajatul lunii, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă îmbunătățiți stilul de lucru. Dacă îți faci munca într-o manieră obișnuită, atunci nimeni nu îți va da o astfel de onoare. Acest titlu de angajat al lunii este destinat celor care sunt în măsură să depășească așteptările și să facă treaba foarte bine. Chiar și un raport prost întocmit în întreaga lună ar putea chiar să vă distrugă șansele de a deveni angajat al lunii.


CITEŞTE ŞI: Valoarea unui om este dată de primul lucru care-l scoate din sărite
3. Nu întârziați la muncă niciodată

Dacă doriți să fiți numit angajat al lunii, este vital să fiți conștient de o serie de lucruri. Nu numai că trebuie să faceți o muncă de bună calitate, dar este, de asemenea, necesar să veniți să lucrați la timp și să nu întârziați niciodată. Dacă intri în mod constant să lucrezi târziu, atunci superiorii din birou se vor gândi la tine ca la cineva căruia nu-i pasă. Dacă doriți să obțineți titlul de angajat al lunii, în loc să întârziați, ar trebui să vă asigurați că veniți mai devreme.

4. Comunicați eficient cu clienții

Modul în care comunicați cu clienții vă vor mări sau nu șansele de a deveni angajatul lunii. Pentru a vă distinge cu adevărat, trebuie să vă asigurați că mențineți un raport bun cu clienții, cu colegii, astfel încât atunci când sunt întrebați despre performanţa dumneavoastră, să aibă doar lucruri pozitive de spus. Dacă se întâmplă să fiți nepoliticoși sau respingători, atunci vă reduceți automat șansele de a deveni angajatul lunii.

5. Ajută-ți colegii noi

Un angajat al lunii este cineva care nu numai că își poate face munca în mod eficient, dar are și capacitatea de a-i ajuta pe alții în momente de primejdie sau îngrijorare. Ieșind din zona de confort și oferind ajutor altor colegi atunci când au nevoie va arăta că sunteți un angajat capabil. Modul în care interacționați cu subordonații sau colegii dvs. va arăta cu adevărat ce fel de persoană sunteți. Acești noi veniți sunt viitorul companiei, ajutându-i astfel în timp de probleme, cu siguranță va reflecta bine asupra ta.

6. Arătați întotdeauna prezentabil

Când lucrați într-o companie de top, unul dintre cele mai grave lucruri pe care le puteți face este să munciți în ținute nepotrivite sau neîngrijite. Când devii angajat al lunii, cel mai adesea numele și fotografia vor fi afișate pe panou. Dacă nu arătați prezentabil, atunci nu veți putea obține acest mult căutat titlu. Acest lucru nu înseamnă că cheltuiți mulți bani pe hainele pe care le purtați sau pe accesoriile pe care le cumpărați, pur și simplu acestea trebuie să fie asortate cu profilul jobului. Când te îmbraci bine, devii în mod automat mai încrezător, dar pe lângă asta poți obține automat mai mult respect.


CITEŞTE ŞI: Cum reușesc anumite persoane să realizeze atât de multe într-o zi? Iluzia „nu am timp”
7. Fiți pregătiți pentru orice situații neașteptate

Un angajat al lunii este cineva care a fost capabil și a avut curaj să atingă toate cotele în cursul lunii și care și-a făcut treaba bine în toate circumstanțele. Dacă doriți să fiți numit angajat al lunii la locul de muncă, este necesar să aflați cum să faceți față unor evenimente neașteptate care ar putea avea loc zilnic. Dacă nu vă puteți ridica la această ocazie, atunci este imposibil să obțineți acest titlu. Dacă nu poți lucra sub presiune nu ai să ajungi departe în carieră.

0 comentarii 1254 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter