Companii

CEO Conference, întâlnirea anuală a top managerilor

Revista CARIERE › Lun, 2017-11-13 14:26
Doingbusiness.ro si EY Romania organizează întâlnirea anuală a top managerilor celor mai mari companii din România - CEO Conference - Shaping the future.

„Prin excepționala participare de la an la an și prin interesul manifestat de marile companii din România, avem deja confirmarea că evenimentul nostru anual, de referință, - CEO Conference, s-a transformat într-o platformă excelentă, unică, pentru discuții la nivel înalt și oportunități exclusive de afaceri pentru participanți.
Anul acesta ne concentrăm pe provocările managementului strategic, pe rolul șefilor de companii ca lideri în promovarea inovării dar și pe capcanele în care pot cădea acestia chiar dacă sunt profesioniști desăvârșiți, într-un mediu economic volatil în care a devenit normalitate ca foarte improbabilul să se întâmple’’, a declarat Dumitru Ion – CEO, Doingbusiness.ro & Kompass Group.

Prima sesiune a CEO Conference este concentrată pe identificarea tendințelor majore și impactului lor asupra celor mai mari companii din economie. Sesiunea, moderată de Bogdan Ion - Country Managing Partner EY Romania, pune în dezbatere provocările managementului strategic.

Liderii de companii care vor aborda in cadrul acestei sesiuni oportunitatile si provocarile companiilor romanesti, dar si solutiile pentru promovarea cresterii corporative, sunt:

Mariana Gheorghe - CEO, OMV Petrom
Catalin Pauna - Country Economist, World Bank Romania
Omer Tetik - CEO, Banca Transilvania
Florin Talpes - fondator și CEO, Bitdefender

Fady Chreih - CEO, Regina Maria
Virgil Soncutean - CEO, Allianz Tiriac Asigurări

Agenda evenimentului și condițiile de participare sunt disponibile aici

Evenimentul se va desfășura vineri, 17 noiembrie 2017, începând cu ora 08.30, la București (Stejarii Country Club).

0 comentarii 482 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter