Companii

Cemacon Cluj a prelungit mandatele directorilor până la sfârşitul lunii septembrie

Dana Badea › Vin, 2018-07-20 17:19
Producătorul de cărămidă Cemacon Cluj a anunţat că a prelungit mandatele directorilor până pe 30 septembrie 2018, potrivit informării transmise BVB. 
sursa: facebook

Cemacon Cluj este o companie controlată de grupul Dedeman iar prelungirea mandatelor s-a făcut „în vederea corelării acestora cu contractele de management“.

„La data de 19.07.2018, Consiliul de Administratie al societatii, a decis prelungirea mandatelor directorilor societatii pana la data de 30.09.2018, in vederea corelarii acestora cu contractele de management” anunță compania.

Într-un interviu acordat Revistei CARIERE, Liviu Stoleru, directorul general și președintele CA al companiei  care este la al doilea mandat de manager la Cemacon, mărturisea că jobul său de manager este să știe întotdeauna ce va face în anul următor. „Acum facem cărămizi și poate la anul pe lângă cărămizi vrem să facem și altceva care va aduce valoare adăugată afacerii. Rolul unui manager profesinist este să găsească direcții de dezvoltare, pe care acționarii să le înțeleagă și să le accepte dacă fac sens din punct de vedere al valorilor companiei. Altfel nu am nicio limitare. Pe mine nu mă limitează decât capacitatea mea intelectuală. Dacă mâine găsesc un potențial business pe care să-l lipesc de Cemacon și cu care acționarii sunt de acord, de poimâine îl facem. Potențialul companiei de a crește este mare iar ceea ce ne avantajează pe noi este mentalitatea noastră de echipă.” Citește interviul intregral aici

0 comentarii 430 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter