Companii

Ce a învăţat Google de la angajaţii săi şi de ce este important ca tinerii să ştie asta?

Wall Street › Lun, 2018-01-08 13:42
Tot mai multi tineri sunt convinsi ca pentru a avea un "job de viitor" trebuie sa se specializeze in domenii care tin de stiinta, tehnologie, inginerie si matematica. Aceasta credinta le este intretinuta de parinti si societate, in general. Surprinzator, insa, dar realitatea arata cu totul altfel. Ce a invatat gigantul Google de la angajatii sai?

Stiinta, tehnologie, inginerie, matematica acestea par a fi cuvintele cheie ale secolului 21, dupa care multi tineri se ghideaza atunci cand se gandesc la viitorul lor. Insa doua studii recente legate de succesul la locul de munca contrazic "credinta" legata de abilitatile pe care tinerii trebuie sa le aiba la job.

Sergey Brin si Larry Page, doi genii in materie de computere, au fondat compania Google pe credinta ca doar specialistii in tehnologie pot intelege tehnologia. Astfel, viitorii angajati Google erau alesi dintre studentii unversitatilor de profil cu cele mai bune rezultate la invatatura.

In anul 2013, Google a decis sa isi testeze metoda de angajare, iar rezultatul a fost de-a dreptul socant. Intr-un top al celor mai importante calitati pe care le au angajatii Google, abilitatile tehnice se afla .... pe ultimul loc.

Citeste articolul in intregime pe Wall-Street.ro.

0 comentarii 389 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter