Companii

Andrei Stănescu vrea să își depună candidatura pentru un nou mandat de director la Poștă

Dana Badea › Mar, 2017-09-12 11:38
Directorul actual al Poștei Române, Andrei Stănescu, a anunțat că vrea să-și depună candidatura pentru un nou mandat. Compania de stat a încredințat procesul de recrutare unei firme private. 

Andrei Stănescu, directorul general interimar al Poştei Române, spune că va asigura finalizarea mandatului de director general interimar care i-a fost încredinţat de către Consiliul de Administraţie.
“Poşta Română rămâne o companie stabilă, şi având în vedere necesitatea continuităţii activităţii acesteia, voi asigura finalizarea mandatului de director general interimar ce mi-a fost încredinţat de către Consiliul de Administraţie, până la data de 24 septembrie 2017. Totodată, doresc să menţionez faptul că, în acest moment, se află în derulare procesul de recrutare şi selecţie a directorului general, conform prevederilor OUG nr. 109/2001, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi îmi rezerv dreptul de a îmi depune candidatura pentru ocuparea acestei funcţii”, a declarat Andrei Stănescu, director general interimar al C.N.P.R.

Reacţia directorului a apărut în presă după ce ministrul Comunicaţiilor a cerut demisia membrilor Consiliului de Administraţie al Poştei, dar şi a directorului general interimar, invocând managementul defectuos din ultimul an. Ultima decizie a Poştei Române de a trimite toate coletele în oficiile vamale indiferent de cât de mică este valoarea lor i-a înnebunit pur şi simplu pe oameni. Mulţi sunt nevoiţi să bată zeci de km şi să piardă o zi întreagă.

Şi totuşi, Poşta a înregistrat profit. În 2016 acesta s-a ridicat la 3,8 milioane de euro.

0 comentarii 548 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter