Actual

CloudHero, cel mai bun startup la TechHub Bucharest Demo Night

Marilena Ispas › Vin, 2015-02-27 10:34
CloudHero, platformă de management și raportare pentru infrastructura digitală a companiilor, a primit premiul pentru cel mai bun startup la TechHub Bucharest Demo Night. Cea mai bună prezentare a fost susținută de echipa de la Swapr, o aplicație care ajută utilizatorii să facă schimb de haine în funcție de localizare și preferințele acestora.

TechHub Bucharest Demo Night a avut loc miercuri, 25 februarie, și a adus în fața audienței 10 startupuri tech cu potențial selecționate în prealabil. Acestea și-au prezentat produsele, au primit feedback din partea juriului și au concurat pentru premiile de cel mai bun startup și cel mai bun pitch.

Citește și Tech Hub dă ocazia startup-urilor să își arate valoarea la Demo Night

10 echipe care dezvoltă produse în domenii precum software, mobile, fashion, securitate sau cloud au urcat pe scena TechHub Bucharest în cadrul evenimentului.

În timp ce juriul delibera pentru a alege câștigătorii, Bogdan Predușcă, Co-Fondator Fittter, a susținut o prezentare pentru a oferi un exemplu finaliștilor TechHub Bucharest Demo Night. Fittter este o aplicație care oferă utilizatorilor o experiență de antrenament personalizată, iar Bogdan Predușcă se numără printre absolvenții primei ediții a programului de pre-accelerare MVP Academy.

Citește și Ai idei de afaceri? Cum primeşti zeci de mii de euro de la sponsori

La finalul evenimentului, juriul a desemnat echipele câștigătoare: CloudHero a obținut premiul pentru cel mai bun startup la TechHub Bucharest Demo Night, în timp ce Swapr a primit o distincție specială pentru cea mai bună prezentare.

0 comentarii 1009 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter