Actual

Cinci români încearcă să doboare recordul de traversare a Mării Negre cu barca cu vâsle

Redacția CARIERE › Vin, 2017-06-16 17:51
Echipajul românesc care și-a propus să traverseze Oceanul Atlantic într-o barcă cu vâsle a pornit vineri într-o cursă de antrenament pe Marea Neagră. Astfel, cei cinci români și-au propus să doboare recordul de traversare într-o astfel de ambarcațiune, pe o distanță de 1.200 km între Mangalia și Batumi, pe care trebuie să o parcurgă în mai puțin de 29 de zile.

Atlantic4, prima echipă românească ce va pleca pe 12 decembrie în cursa "Talisker Whisky Atlantic Challenge", cea mai dură competiție din lume de canotaj, ce constă în traversarea Oceanului Atlantic cu o barcă cu vâsle, pe distanța de 5.000 de km dintre Insulele Canare (La Gomera) și Antigua, este alcătuită din cinci membri, Andrei Roșu, Vasile Oșean, Ionuț Olteanu, Marius Alexe și Alexandru Dumbravă, informează Agerpres.

Vineri, cei cinci competitori au plecat într-o cursă de antrenament între porturile Mangalia și Poti, de la Marea Neagră, în vederea performanței ce o vor avea de realizat în decembrie, ei dorind totodată ca Guinness World Records să le înregistreze și să le monitorizeze prezenta tentativă de a doborî recordul mondial de traversare a Mării Negre într-o ambarcațiune cu vâsle, care în prezent este de 29 de zile. Echipa Atlantic4 concurează pentru un deziderat social, completarea fondurilor necesare realizării unui Campus socio-medical la Adunații Copăceni, destinat copiilor diagnosticați cu boli rare sau incurabile.

0 comentarii 883 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter