Actual

Cinci meserii bine platite de care poate nu stiai

wall-street.ro › Mie, 2018-02-14 15:45
Atunci când ne gândim la meseriile bine plătite, cei mai mulți dintre noi ne ducem cu gândul la joburile clasice precum avocat, doctor, manager. Însă multe alte meserii, în mod surprinzător, au câștigat teren și se încadrează cu succes în clasamentul celor mai bine plătite joburi.

Încă de pe băncile școlii, tinerii sunt chinuiți de întrebarea "ce vreau să mă fac când o să fiu mare?", iar gândul se îndreaptă, desigur, spre ce facultate ar putea să le asigure o meserie bine plătită. Însă realitatea a dovedit că există meserii bine plătite care nu sunt legate neapărat de absolvirea unor studii superioare. Iată câteva joburi bine plătite, pe care mulți dintre noi nu le luăm în calcul.

5 meserii bine plătite de care poate nu știai

Controlor de trafic aerian

Munca unui controlor de trafic este foarte solicitantă, dacă ținem cont că de deciziile pe care le ia depind viețile a sute de oameni în fiecare zi, potrivit thebalance.com. Ca să ajungi controlor de trafic nu e necesar să ai studii superioare, însă ai nevoie de o serie de cursuri și calificări. Salariul de început al unui controlor de trafic aerian este de circa 20.000 lei net/luna și poate ajunge și la 30.000 lei, după ani de experiență.

Continuarea o găsiți pe WALL-STREET.RO.

0 comentarii 599 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter