Companii, Actual, On the move

CEO-ul Transgaz a demisionat cu două săptămâni înainte de expirarea mandatului

Dana Badea › Vin, 2017-05-19 16:50
Petru Văduva a demisionat marţi de la conducerea transportatorului naţional de gaze Transgaz (TGN), „din motive personale”. Mandatul acestuia ca director general la compania de stat urma să expire pe 3 iunie 2017, potrivit documentului publicat pe site-ul BVB.
sursa: valimirea.ro

„Până la finalizarea procedurii de selecție conform OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare, Consiliul de Administrație al SNTGN Transgaz SA a numit în funcția de director general interimar pe domnul ION STERIAN.
Menționăm faptul că, în considerarea celor de mai sus, a fost modificată și componenta Comitetului de Nominalizare și Remunerare. Prin preluarea functiei de director general interimar, domnul Ion Sterian, nu mai este membru al acestui comitet consultativ, el fiind inlocuit de domnul Petru Ion Vaduva”.

El a fost numit la conducerea Transgaz în iunie 2013. 

0 comentarii 1376 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter