Actual

CEO-ul de la Tarom, suspendat din funcție

Dana Badea › Vin, 2016-03-18 15:54

Administratorii Tarom au decis să-l suspende din funcţie, pe directorul general al companiei, Edouard Heinzmann, ca urmare a unor deficienţe de management, a anunţat ministrul de resort, Dan Costescu în conferința de presă susținută la sediul instituției. 

Edouard Heinzmann, belgianul care a condus timp de trei ani compania Tarom nu v-a mai exercita funcția de director general începâd cu 22 martie. Ministrul Transporturilor Dan Costescu a anunţat încă de miercuri, la finalul şedinţei Executivului, că la Tarom vor urma schimbări.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, i-a solicitat Autorităţii Aeronautice Civile din România să elaboreze un raport cu privire la activitatea Tarom. În urma evaluării, s-a constatat că managementul companiei a fost defectuos” au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

Bugetul de venituri şi cheltuieli al companiei Tarom a fost respins de premierul Dacian Cioloş care a cerut o notă explicativă privind   strategia de utilizare a banilor. Heinzmann şi-a început mandatul la Tarom pe 19 noiembrie 2012, semnând un contract pe patru ani. Christian Edouard Heinzmann, fost preşedinte al Luxair, compania naţională de transport aerian a Luxemburgului.

0 comentarii 507 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter