Companii, Actual, Piața Muncii/Employment

CEO pentru o lună, premiu de 15.000 de euro

Dana Badea › Vin, 2017-04-21 15:57
Tot mai mulți tineri sunt atrași să cunoască provocările cărora trebuie să facă față conducătorii de afaceri.  Dovadă stau cei peste 1700 de tineri din România înscriși în programul “CEO Pentru o Lună”, dublu față de targetul asumat de 813 candidați și de patru ori mai mare decât numărul celor înscriși anul trecut – 444 de candidați. 

Dintre aceștia, la nivel global, 49 de candidați ambițioși din întreaga lume vor avea posibilitatea de a lucra cu managementul din țara lor de reședință și doar unul singur va fi selectat și va lucra cu Alain Dehaze CEO-ul Adecco Group. Salariul va fi unul pe măsura funcției, 15.000 de euro.

După primele etape de screening și testări ale aplicanților, va urma o serie de interviuri cu experții Adecco din țările participante. Pe parcursul perioadei petrecute alături de Directorii Executivi, candidații selectați din fiecare țară vor beneficia de training, îndrumări pentru dezvoltarea personală şi oportunități profesionale.  La finalul lunii mai va fi anunțat câștigătorul care va lucra alături de Florin Godean timp de o lună de zile.

„Programul Way to Work TM”, din care face parte CEO Pentru o Lună, ilustrează perfect țelul Grupului Adecco de a oferi oportunități tinerilor și de a-i ajuta să prospere muncind. Dar nu ne oprim aici. Pe data de 26 aprilie organizăm Experience Day, când invităm peste 150 tineri să viziteze sediul nostru central şi filialele Adecco din întreaga tară pentru a vedea ce înseamnă să lucrezi într-o corporație internațională”, a declarat Florin Godean, CEO Adecco România.

0 comentarii 2297 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter