Actual

Cel puţin de unul din aceşti „inteligenţi” ai putea avea nevoie

Mirela Gruia › Mie, 2014-01-08 16:07

Întâmplător, după veţi citi rândurile de mai jos, ne veţi da dreptate. Performanţele fiecăruia dintre cele patru modele de telefon mobil lansate la începutul acestui an de Lenovo spun, de fapt, foarte mult despre nivelul la care am ajuns să ne uşurăm viaţa sau să o „colorăm” cu ajutorul lor.

Lenovo Vibe Z

Aveţi deja „microbul” 4G în sânge? Lenovo a lansat primul său smartphone cu tehnologie LTE - noul Lenovo Vibe Z, un dispozitiv elegant, subţire şi super rapid, echipat cu tehnologii de control prin gesturi şi de prelucrare a fotografiilor.

Capabil de transfer super rapid de date (upload 50 MB/s, download 150 MB/s) pentru a-i satisface chiar si pe cei mai avizi utilizatori, dispozitivul este echipat cu un singur micro-SIM, Vibe Z funcţionează pe reţele GSM/UMTS cu bandă de frecvenţă până la 2100 şi dispune de conectivitate WiFi 802.11ac şi Bluetooth 4.0. Vibe Z are o carcasă subţire de 7,9 mm din argint sau titan, care cântăreşte doar 147 grame. Capacul din spate este gravat cu laser şi crează senzaţia unei ţesături, pentru o susţinere comodă, iar adevărata mobilitate este oferită de ecranul tactil IPS de 5,5 inci cu rezoluţie full-HD de 1920/1080 pixeli şi unghi larg de vizionare. Imaginile sunt perfecte datorită ecranului 20/20 Vision (pixelii sunt invizibili de la o distanţă  normală) cu o densitate de 400 ppi. Procesorul Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core, asigură vizionarea de filme, realizarea şi editarea fotografiilor, rularea simultanăa mai multor aplicaţii, jocuri şi comunicaţii video. Echipat cu 2 Gb de memorie şi până la 16 GB de stocare internă, Vibe Z oferă suficient spaţiu pentru mii de fotografii şi zeci de înregistrări video.

Dar asta nu e tot, alături de noul Vibe Z, Lenovo a prezentat încă trei noi telefoane: S930 - un smartphone de mari dimensiuni (6 inci) asezonat pentru „dependenţii” de conţinut media; S650 - un „cal de muncă” de 4.7 inci compact şi stilat; şi A859, un performant dispozitiv de 5 inci capabil de orice.

Cele patru noi dispozitive completează portofoliul de telefoane Lenovo, care include toată gama de modele de la mobilele clasice (feature phone) până la smartphone-uri premium.

„Am creat noul Vibe Z cu un design elegant, o performanţă înaltă şi software personalizat astfel încât utilizatorii să aibă cea mai bună experienţă posibilă oferită de un smartphone, acum şi la viteze LTE,” a declarat Liu Jun, senior vice president, Lenovo Business Group, Lenovo.

Lenovo, în prezent al treilea producător de dispozitive inteligente conectate din lume, s-a extins agresiv pe piaţa globală de telefoane inteligente, întroducând smartphone-uri proprii în 18 ţări în ultimii doi ani. Iar mai multe detalii despre cele mai noi modele de telefoane mobile lansate la acest început de an puteţi găsi pe site-ul Lenovo.

0 comentarii 1315 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter