Companii, Actual, Piața Muncii/Employment

Cauți de lucru? Lufthansa Group va angaja peste 3000 de persoane în 2017

Dana Badea › Mie, 2017-01-04 16:09
Compania germană Lufthansa AG va angaja și anul acesta mai mult de 3000 de persoane. Cea mai mare cerere este a însoțitorilor de zbor - 2200 de persoane - care vor lucra pentru liniile aeriene ale grupului Lufthansa în 2017. 
sursa: lufthansagroup.com

Lufthansa, cea mai mare companie aeriană din Germania, va angaja 1400 de însoțitorii de zbor doar la hub-urile din Frankfurt și Munchen, anunță compania printr-un comunicat.

Alte companii ale grupului fac de asemenea angajări. De exemplu, Lufthansa Technik are planificat să recruteze 450 de oameni în locații diferite, iar Austrian Airlines peste 300. Anul trecut, în plus față de procedeele de aplicare convenționale, Lufthansa a făcut recrutări pentru însoțitori de zbor în șase orașe -Heidelberg, Mainz, Augsburg, Regensburg, Munchen și Berlin- care au fost întâmpinate cu mare interes în rândul grupului țintă. Mai mult de 2000 de candidați s-au prezentat la interviuri în cele șase orașe iar la Frankfurt aproape 6000. Compania anunță că unul din trei candidați au reușit să treacă testele de angajare.

Anul trecut pe site-ul www.be-lufthansa.com au aplicat pentru un job peste 100.000 de oameni. Cu 37.000 de angajați, Lufthansa este cel mai mare angajator din Frankfurt si Hesse. 

0 comentarii 2372 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter