CONCURS, Actual

Câștigă o invitație dublă la filmul „Silence”

Revista CARIERE › Lun, 2017-03-13 13:01
Vrei o invitație pentru două persoane la filmul „Silence” difuzat de Hollywood Multiplex? Află mai jos cum te poți înscrie la concurs.

Pasul 1
Fă-ți cont de utilizator pe portalul CARIERE și verifică-ți adresa de e-mail pentru a confirma înregistrarea*. Dacă ai deja un cont, treci direct la:


Pasul 2
Trimite un e-mail la concurs [at] cariereonline.ro până la data de 19 martie (inclusiv), cu Subiectul: Concurs Hollywood Multiplex, în care ne comunici numele tău de utilizator precum și numele și prenumele tău.
Concursul se desfășoară în perioada  13–19 martie 2017. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în data de luni, 20 martie 2017 și va fi anunțat pe www.cariereonline.ro.
Doar cititorii care au confirmat înregistrarea și ne-au comunicat numele de utilizator vor participa la tragerea la sorți.
* Verificați folderele de spam/junk în cazul în care nu primiți e-mail-ul de confirmare. De asemenea, pentru orice probleme legate de procesul de înregistrare, ne puteți scrie la cariere [at] cariereonline.ro

Nota: Invitația poate fi folosită în perioada 20-23 martie 2017, la Hollywood Multiplex București.


Mult anticipatul film despre credinţă şi religie al reputatului regizor Martin Scorsese, „Silence” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul. În acea perioadă, conducerea japoneză şi elita samurailor erau hotărâţi să eradicheze creştinismul în toate formele ei. Adepţii erau vânaţi şi torturaţi, forţaţi să renunţe la credinţă sau ucişi în chinuri groaznice.

Scenariul filmului este scris de Scrosese împreună cu Jay Cocks şi are la bază romanul publicat de Shusaka Endo în 1966 care pune sub semnul întrebării lipsa răspunsului divin în faţa suferinţei umane.
Cu Andrew Garfield, Adam Driver şi Liam Neeson în rolurile principale, „Silence” ajunge în cinematografele din ţară din 17 martie. La Hollywood Multiplex. 

0 comentarii 603 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter