CONCURS, Actual

Câștigă o invitație dublă la filmul „Everything, Everything”

Revista CARIERE › Lun, 2017-06-19 11:33
Vrei o invitație pentru două persoane la filmul „Everything, Everything” difuzat de Hollywood Multiplex? Află mai jos cum te poți înscrie la concurs.

Pasul 1
Fă-ți cont de utilizator pe portalul CARIERE și verifică-ți adresa de e-mail pentru a confirma înregistrarea*. Dacă ai deja un cont, treci direct la:


Pasul 2
Trimite un e-mail la concurs [at] cariereonline.ro până la data de 25 iunie (inclusiv), cu Subiectul: Concurs Hollywood Multiplex, în care ne comunici numele tău de utilizator precum și numele și prenumele tău.
Concursul se desfășoară în perioada  19 – 25 iunie 2017. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în data de luni, 26 iunie 2017 și va fi anunțat pe www.cariereonline.ro.
Doar cititorii care au confirmat înregistrarea și ne-au comunicat numele de utilizator vor participa la tragerea la sorți.
* Verificați folderele de spam/junk în cazul în care nu primiți e-mail-ul de confirmare. De asemenea, pentru orice probleme legate de procesul de înregistrare, ne puteți scrie la cariere [at] cariereonline.ro

Nota: Invitația poate fi folosită în perioada 26-29 iunie 2017, la Hollywood Multiplex București.


Maddy (Amandla Stenberg) e o puștoaică de 18 ani, isteață, curioasă și plină de imaginație.
Dar Maddy suferă de o maladie care o împiedică să părăsească protecția mediului închis ermetic din casa ei. Olly (Nick Robinson) e puștiul din vecini care nu lasă ca acest detaliu să-i despartă. Privindu-se doar prin ferestre și vorbindu-și doar prin mesaje scrise, Maddy și Olly formează o legătură care îi face să riște totul pentru a fi împreună, chiar dacă asta înseamnă să piardă totul.

Din 16 iunie, la Hollywood Multiplex.

0 comentarii 716 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter