Actual

Câștigă o invitație dublă la filmul ”Barbie: Spy Squad”

› Lun, 2016-03-28 10:50
Vrei o invitație pentru două persoane la filmul „Barbie: Spy Squad” difuzat de Hollywood Multiplex? Află mai jos cum te poți înscrie la concurs.
Barbie, Spy Squad

Pasul 1
Fă-ți cont de utilizator pe portalul CARIERE și verifică-ți adresa de e-mail pentru a confirma înregistrarea*. Dacă ai deja un cont, treci direct la:


Pasul 2
Trimte un e-mail la concurs [at] cariereonline.ro până la data de 3 aprilie (inclusiv), cu Subiectul: Concurs Hollywood Multiplex, în care ne comunici numele tău de utilizator precum și numele și prenumele tău.
Concursul se desfășoară în perioada  28 martie - 3 aprilie 2016. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în data de luni, 4 aprilie 2016 și va fi anunțat pe www.cariereonline.ro.
Doar cititorii care au confirmat înregistrarea și ne-au comunicat numele de utilizator vor participa la tragerea la sorți.
* Verificați folderele de spam/junk în cazul în care nu primiți e-mail-ul de confirmare. De asemenea, pentru orice probleme legate de procesul de înregistrare, ne puteți scrie la cariere [at] cariereonline.ro

  Nota: Invitația poate fi folosită în perioada 4-7 aprilie 2016, la Hollywood Multiplex București.


Sinopsis

Barbie™, împreună cu prietenele sale, Teresa™ și Renee™, se transformă din niște sportive care se antrenează intensiv în spioane sub acoperire în această nouă aventură plină de acțiune!
Când o agenție de spioni ultrasecreți remarcă talentul lor sportiv extraordinar, fetele sunt recrutate pentru a porni pe urmele unui hoț de bijuterii care a reușit până acum să se facă scăpat. Cu ajutorul gadgeturilor lor high-tech, cu deghizările lor elegante, și cu ajutorul unor animale de companie-roboți, fetele își vor pune mințile ascuțite la contribuție pentru ca misiunea lor să nu fie… imposibilă!

Din 1 aprilie, la Hollywood Multiplex

0 comentarii 909 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter