Actual

Câștigă bani repede și simplu de acasă!

Redacția CARIERE › Vin, 2017-07-07 10:08
Din ce în ce mai mult ne confruntăm cu problema locului de muncă, mai ales pentru mamele care au născut și nu au posibilitatea de a-și lăsa copilul cu cineva și au nevoie de bani suplimentari pentru întreținere. Așa că, cei mai mulți angajatori au profitat de această ocazie și au conceput locuri de muncă pentru care nu este nevoie să te deplasezi de acasă și pentru care poți să îți faci singur programul, numai să ai finalizată la timp norma de lucru.

Asamblor de jucării la domiciliu

Această ofertă de muncă este mai mult o plăcere decât un job. Indiferent de vârstă, cu toții suntem copii într-un fel sau altul și, de cele mai multe ori, cei în vârstă sunt parcă mai atrași atât de copilărie, cât și de copii în sine. Tocmai din acest motiv copiii se înțeleg bine cu bunicii. Cele mai multe oferte de lucru pentru asamblări jucării la domiciliu se referă strict la cele din lemn, dar mai sunt unele în care trebuie să asamblați manual diferite piese. De exemplu, asamblarea brelocurilor pentru chei.

Etichetarea cosmeticelor

Etichetarea cosmeticelor este o ofertă de lucru preferată atât de femei cât și de bărbați. Principalul avantaj al ofertei este câștigul care, în majoritatea anunțurilor publicate pe internet, este destul de substanțial. Se poate ajunge ușor la un câștig de 1500 lei lunar pentru 8 ore lucrate zilnic.
Totuși, câștigul variază mult în funcție de volumul de cosmetice etichetate. Cu cât numărul acestora este mai mare, cu atât câștigul de bani este mai mare. Unele firme angajatoare pot impune un target lunar, o cantitate minimă de etichetat cosmetice la domiciliu ce trebuie îndeplinită obligatoriu.
Anunțurile de angajare existente pe internet provin de la firme foarte mari în domeniul cosmeticelor. Datorită volumului foarte mare de produse, companiile sunt nevoite să suplimenteze forța de muncă, oferind la domiciliu noi joburi. Principalul dezavantaj al marilor companii îl constituie strictețea de care dau dovadă, nu se acceptă să se eticheteze greșit un produs cosmetic.

Completarea de chestionare online

În România nu sunt foarte multe site-uri care îți permit acest lucru sau care să te și plătească pentru asta. Dar, dacă nu sunteți un foarte bun cunoscător al limbii engleze sau alte limbi străine, nu este recomandat să vă înscrieți pe site-uri străine de chestionare online. La noi în țară, există de puțină vreme site-ul Daedalus ce vă oferă chestionare pe net în limba română. De asemenea câștigul este pe baza unor puncte, acestea se acumulează pentru fiecare chestionar completat. Spre exemplu, pentru un chestionar scurt ce durează sub 3 minute primiți 30 de puncte în timp ce pentru un chestionar foarte lung de peste 30 de minute primiți peste 150 de puncte.

Întrebările sunt în limba română, iar majoritatea firmelor ce apelează la serviciul Daedalus sunt din România. Acestea doresc să vadă reacția oamenilor la anumite campanii publicitare organizate pe viitor sau a viitoarelor produse. Plata se poate solicita atunci când ați acumulat 1000 de puncte, iar aceasta se poate face prin mai multe metode, inclusiv prin transfer bancar, informează site-ul eJobs.

Redactor web

Acest job este destul de simplu chiar dacă la prima impresie poate părea dificil. Tot ceea ce implică este tehnoredactarea unor articole ce urmează să fie publicate pe diferite siteuri. În funcție de domeniul acestora de activitate, diferă și câștigul. Spre exemplu, pentru un articol legat de afaceri o să câștigați mai mulți bani online decât pentru un articol despre o rețetă culinară. Cele mai multe joburi de acasa sunt de acest gen, chiar dacă poate par dificile la început, după o perioadă vă acomodați cu modul de scris și o să vi se pară chiar foarte lejer. Cea mai importantă cerință este ca articolele furnizate să fie redactate corect din punct de vedere gramatical, iar ideile și informațiile cuprinse să fie actuale.

Obiecte handmade

Accesoriile handmade reprezintă din cele mai vechi timpuri și până astăzi obiecte valoroase datorită faptului că se depune un mare efort pentru a le realiza. În zilele noastre, acestea au devenit din ce în ce mai valoroase deoarece și-au făcut simțită prezența aproape în orice domeniu utilajele de producție.
Aproape orice obiect sau lucru din viața noastră acum se poate realiza cu ajutorul unui singur sau a mai multor utilaje. Totuși, chiar dacă acestea tind spre perfecțiune, lucrurile handmade recuperează teren în special în ultimii ani.

Așadar, orice se poate, dacă vrei și ai curaj să încerci! Tu din ce îți faci venituri suplimentare?

229 comentarii 7634 vizualizări

Comentarii

2018-05-21 15:50

PURCARESCU M

Doresc sa lucrez cu dvs.

Doresc sa lucrez cu dvs. 0763841822

2018-05-20 00:34

APOSTOL NICOLETA

Buna asi dori sa lucrez si eu

Buna asi dori sa lucrez si eu de acasa cum sa procedez

2018-05-18 08:39

ASMINA OANA

As dori si eu acest job

As dori si eu acest job astept contact [email protected]

2018-05-16 12:10

ASMINA OANA

As dori si eu lucru de acasa

As dori si eu lucru de acasa [email protected] astept raspuns

2018-05-15 19:49

IONELA1

Buna seara! As vrea sa iau si

Buna seara! As vrea sa iau si eu legatura cu dumneavoastra. Cum procedez?

2018-05-13 14:54

DANIELA RăDUCANU

Buna ziua As dori si eu sa

Buna ziua
As dori si eu sa lucrez de acasa.
Cum pot lua legatura cu dumneavoastră?

2018-05-17 18:48

LUCRETIA COLTA

Vreau sa etichetez cosmetice

Vreau sa etichetez cosmetice

2018-05-13 14:54

DANIELA RăDUCANU

Buna ziua As dori si eu sa

Buna ziua
As dori si eu sa lucrez de acasa.
Cum pot lua legatura cu dumneavoastră?

2018-05-11 16:28

AURICA BOBRIC

Buna as dori si eu sa lucrez

Buna as dori si eu sa lucrez de acasa cum se procedeaza

2018-05-11 14:09

GLIGORIE ADELA DANIELA

Buna ziua mă interesează

Buna ziua mă interesează oferta dvatra de etichetat cosmetice , mulțumesc frumos

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter