Actual

Castelul Corvinilor devine destinaţia favorită a turiştilor

Roxana Roseti › Vin, 2017-04-21 14:56
Numărul turiştilor care vizitează Castelul Corvinilor din Hunedoara este în creştere. De la începutul anului până la finalul lunii martie, peste 21.000 de turişti au vizitat obiectivul, faţă de circa 18 mii în perioada similară a anului trecut. 

Creşterea numărului de turişti care aleg Castelul Corvinilor se resimte şi în încasările la bugetul local, potrivit rador.ro.
Astfel, în primele trei luni ale anului trecut, din vânzarea de bilete, s-au obţinut 295.000 de lei, în vreme ce anul acesta, suma încasată se aproapie de 330 de mii de lei. Pe tot parcursul anului trecut, Castelul Corvinilor din Hunedoara a avut peste 300.000 de vizitatori plătitori, iar din vânzarea de bilete s-a încasat suma de 5,3 milioane.

0 comentarii 683 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter