Actual

Casă solară, caut proprietar! Preţul: 50.000 euro

Marius Dobre › Sâm, 2012-07-28 13:26

Casa solară Prispa, construită de 40 de studenţi români pentru concursul Solar Decathlon Europe din Madrid, nu şi-a găsit un proprietar în urma licitaţie organizate joi, drept pentru care imobilul rămâne în continuare pe piaţă.

“Oferta de vânzare a prototipului casei Prispa, evaluat la 125.000 de euro, rămâne deschisă la preţul de 50.000 Euro, incluzând casa în sine, instalaţiile, mobilierul, aparatele electrocasnice şi transportul pânã la terenul viitorului beneficiar. Casa poate fi vizitată până în 7 august, în parcarea magazinului Leroy Merlin, Şoseaua Chitilei nr. 284”, se precizează într-un comunicat.

Banii obţinuţi din vânzare sunt necesari pentru finanţarea deplasării echipei româneşti la una dintre cele mai importante competiţii de arhitectură sustenabilă şi tehnologii integrate.

“Prin intermediul acestei licitaţii speram să găsim un proprietar pentru cea mai performantă casă solară din România, dar şi să strângem fondurile necesare participării la ultima etapă a concursului Solar Decathlon Europe 2012, care are loc în luna septembrie, la Madrid. Casa şi echipa sunt pregătite pentru competiţie, aşa că Prispa îşi caută, în continuare, proprietar”, se mai arată în comunicat.

0 comentarii 2743 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter