Good News

Cărțile autorilor români - cel mai bine vândute la Gaudeamus

Roxana Roseti › Lun, 2017-11-27 13:33
Sâmbătă, la Târgul de Carte ”Gaudeamus” din București, a fost o zi plină de lansări. Pavilionul Central de la Romexpo a fost neîncăpător, iar iubitorii de lectură au avut nevoie de multă răbdare pentru a putea ajunge…la cărți! Și la Revista CARIERE a cărei prezență nu a trecut neobsevată la ceea ce a fost numit de multe ori, fără tăgadă, cel mai iubit Târg de Carte. 

Sâmbătă, la Târgul de Carte ”Gaudeamus” din București, a fost o zi plină de lansări. Pavilionul Central de la Romexpo a fost neîncăpător, iar iubitorii de lectură au avut nevoie de multă răbdare pentru a putea ajunge…la cărți! Și la Revista CARIERE a cărei prezență nu a trecut neobsevată  la ceea ce a fost numit de multe , fără tăgadă, cel mai iubit Târg de Carte. La Editura Humanitas, cel mai vândut volum în primele 3 zile ale târgului a fost ”În jurul Marii Uniri de la 1918″, semnat de Lucian Boia. Autorul prezintă Marea Unire în contextul european de la primul război mondial. Mai precis, istoricul Lucian Boia a reușit și de această dată să capteze atenția tuturor, cu ultima sa apariție, ”În jurul Marii Uniri de la 1918″, una dintre cele mai vândute cărți la această ediție Gaudeamus. Și cărțile de rețete culinare și cele pentru copii au fost căutate de cititori.

Si filosoful Gabriel Liiceanu se află în topul vânzărilor, cu ultima sa carte, ”Continentele Insomniei”. De asemenea, și la Editura Curtea Veche cel mai bine s-au vândut autorii romani. La Polirom, în schimb, bestseller este “Sapiens”, scurtă istorie a omenirii.
La târg au fost foarte mulți adolescenți, în ciuda statisticilor îngrijorătoare din ultima vreme, care arată că românii nu citesc! Gaudeamus s-a încheiat duminică seară, nu fără regretul care apare în fiecare an și anume acela că nu ține mai mult!


 

0 comentarii 687 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter