Actual

Bursele de invatamant Business Academy si LINK Academy

Alexandru Poenaru › Lun, 2014-08-25 08:48

Se deschide concursul pentru scolarizarea gratuita in cadrul institutiilor de invatamant Business Academy si LINK Academy, destinate persoanelor cu dizabilitati. Sase persoane care vor trimite cea mai inspirata scrisoare motivationala si documentatia corespunzatoare vor obtine sansa de a parcurge scolarizarea online la una dintre aceste doua unitati de invatamant.

In acest an se vor imparti in total 20 de burse pe teritoriul a trei tari, unde isi desfasoara activitatea institutiile educationale ale companiei LINK group, si anume: in Serbia, Bosnia si Hertegovina si Romania. Valoarea totala a acestor burse internationale este de 40.000 EUR. Anul trecut pentru aceasta bursa au concurat peste 100 de candidati, ceea ce arata un imens interes pentru acest tip de scolarizare. Organizatorii planifica sa creeze si aplicatia mobila Android, care ofera acces la cursurile pe durata unui an de zile la LINK Academy sau BusinessAcademy prin intermediul telefonului mobil si al tabletei.

Astazi, peste 70% dintre cursantii LINK Academy si Business Academy parcurg cursurile online, folosind platforma pentru studiu de la distanta. Astfel, cursurile acestor institutii educationale au fost folosite si de cateva zeci de persoane cu dizabilitati.

„Vrem sa oferim persoanelor cu dizabilitati, pe langa cunostinte practice din domeniul business si al tehnologiilor informationale, sansa de a deveni prima alegere a angajatorilor in vederea obtinerii unui loc de munca din zona de afaceri de azi.” - spune Nikola Subotić, Executive Manager al LINK Academy si BusinessAcademy.

0 comentarii 2895 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter