Companii, Actual

British Airways anulează deja 48 de zboruri programate săptămâna viitoare

Dana Badea › Vin, 2017-01-06 14:46
British Airways anulează deja 48 de zboruri programate săptămâna viitoare ca urmare a grevei anunțate de personalul navigant pentru 10 ianuarie scrie independent.co.uk. 

Compania spune că zborurile anulate reprezintă 3 la sută din programul celor 1600 din cele două zile. Pasagerilor ale căror zborurile sunt anulate le este oferită șansa de a călători în aceeași destinație în aceeași zi, pe unul dintre zborurile care operează sau se pot reprograma pentru o altă dată, în următoarele două săptămâni.

Sindicatul Unite a subliniat că personalul navigant de la British Airways, care a fost angajat pe baza contractului "Mixed Fleet" și care beneficiază de salarii și avantaje inferioare personalului cu vechime, a respins oferta de majorare făcută de conducerea companiei chiar înainte de Crăciun și intenționează să organizeze o grevă în zilele de 10 și 11 ianuarie.  În replică, conducerea British Airways a precizat că personalul angajat pe baza contractului "Mixed Fleet" reprezintă doar 15% din personalul său navigant, iar compania aeriană lucrează la un plan de rezervă pentru a se asigura că toți clienții săi vor ajunge la destinație. 

0 comentarii 747 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter