Actual

A apărut Revista CARIERE, ediţia de februarie

Redacția CARIERE › Joi, 2018-02-15 13:35
În ediţia de februarie, Revista CARIERE te inspiră cu articole care aduc o nouă perspectivă în analiza unui concept-cheie pentru etapa de dezvoltare în care ne aflăm – gândirea creativă a liderilor.

Creativitatea este ingredientul-minune necesar în toate mediile - în business, în antreprenoriate, în inovație, în educație, în leadership – un fel de caleidoscop cu nenumărate fațete care ți se descoperă cu fiecare repunere în lumină.

Interviul în exclusivitate, care a dat și coperta ediției, îi are ca protagoniști pe membrii formației Moonlight Breakfast, considerată „cea mai bună trupă de export a României”.

Cover story

Gândirea creativă a liderilor - ne-am propus să aflăm cât de mult trebuie încurajată creativitatea în educație, cultură organizațională și antreprenoriat. Am invitat specialiști și experți care să împărtășească din experiența lor, dar și să ne ofere modalități de încurajarare a creativității în toate aspectele vieții noastre, de la copil la adult, de la angajat, la angajator și antreprenor. I-am întrebat despre rolul creativității în societate, despre tendințele globale în creativitate, despre felul în care putem da formă, substanță, consistență, profunzime, creativității pe care o manifestăm în diverse planuri ale vieții noastre.

Employment - Creativitatea este un must have pe o piaţă a muncii în continuă transformare

Joburile creative vor căpăta o valenţă superioară, iar fiecare angajat va fi nevoit să îşi cultive această trăsătură definitorie. Şi nu e vorba numai de faptul că vor apărea meserii noi. În principal, rolurile din organizaţii vor fi regândite în aşa fel încât creativitatea să primeze şi să fie un factor important în dezvoltarea companiei şi în conturarea traseului profesional al fiecărui individ.

De ce nu învaţă liderii mai nimic din succesele şi eşecurile lor

Un articol despre noile semnificaţii ale învăţării, cu mai mult accent pe explorare şi descoperire, precum şi pe nevoia de a învăţa cum să înveţi. Această schimbare de accent generează o transformare de atitudine faţă de ideea că învăţarea se opreşte numai dacă alegem noi să înceteze.

Pentru detalii legate de abonare, click AICI!

0 comentarii 859 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter