Antistres

Ești iubitor de pește? Hai la Festivalul Pescăresc!

Marilena Ispas › Vin, 2015-03-20 09:38
Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestui sezon, Festivalul Pescăresc, îşi deschide porţile vineri, 20 martie, în Parcul Naţional Lia Manoliu din Capitală.

Astfel, de pe 20 martie şi până pe 25 martie, Parcul Naţional Lia Manoliu găzduieşte cel mai important eveniment al iubitorilor de peşte şi nu numai. Raci, scoici, pui de baltă şi toate soiurile de peşte vor fi prezente întru deliciul celor prezenţi.

Invitat special al festivalului, Paul Richard Nicolau, ownerul restaurantului Taverna Racilor şi al Le Oac Oac bistro, aduce trei tone de scoici, o tonă de raci şi sute de kilograme de pui de baltă ce vor fi preparate în cadrul evenimentului pentru a vă delecta papilele gustative.

Cu această ocazie, Paul Richard Nicolau o să pună la cale o acţiune inedită: cea mai mare fiertură de scoici din Europa. În faţa dumneavoastră vor fi pregătite o tonă de scoici, preparat pe care apoi îl veţi putea degusta.

Mai multe detalii despre Festivalul Pescăresc puteţi găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

0 comentarii 1616 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter