Antistres

Angloville – un program inovator de “imersie lingvistică”

R.A. › Dum, 2016-01-17 11:42
Angloville este primul sat englez din România care te ajută să-ți îmbunătățești limba engleză și unde această activitate se îmbină perfect cu relaxarea. Situat într-o zonă montană, Angloville oferă un program de 6 zile pentru adulți, aceștia vor interacționa doar în limba engleză, cu vorbitori nativi, pe diverse teme. 
Sursa: Angloville

Participanții vor învăța cum să creeze și să livreze prezentări, să colaboreze în echipă, să conducă o dezbatere sau o negociere sau să susțină o simplă discuție la telefon cu ajutorul unor mentori pe măsură, din Australia, USA, UK și Irlanda. 

Acest program nu se adresează doar companiilor care doresc să investească în angajații lor, ci și persoanelor ale căror cunoștinșe de limbă engleză sunt mai mult pasive decât active sau celor care cunosc limba, dar nu se pot exprima foarte ușor. 

0 comentarii 1638 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter