Companii, Actual, Piața Muncii/Employment

Andrei Goșu, Ascendis: Ca să poată lua deciziile corecte, angajații au nevoie de competențe diverse

Dana Badea › Mie, 2017-08-09 15:32
Companiile care au apelat la serviciile consultanților de training în primul semestru din 2017 au investit cu precădere în programe care să abordeze subiecte precum rezolvarea problemelor complexe, inteligență emoțională, agilitate și gândire strategică, leadership în lumea Work 4.0, aliniere, cooperare și creștere, productivitate în vânzări, gândire critică, sau creativitate și inovație. În plus, anul acesta a existat o cerere din ce în ce mai mare în rândul organizațiilor pentru programe de evaluare a inteligenței emoționale în rândul liderilor, care să poată oferi siguranță psihologică angajaților, potrivit Ascendis. 
Andrei Goșu, Director General...

O altă tendință remarcată anul acesta este integrarea elementelor digitalizate în programele de training și teambuilding. Dacă în programele de training micro-learningul (completarea trainingului de la clasă cu activități în care se folosește smartphone-ul) a devenit din ce în ce mai folosit, în programele de teambuilding se utilizează deja activități outdoor digitale, care susțin și ușurează procesul de învățare.

„ În lumea Work 4.0 – a patra revoluție industrială – organizațiile sunt mai plate și mai agile, iar puterea de decizie coboară chiar până la nivel de individ. Ca să poată lua deciziile corecte, angajații au nevoie de competențe diverse”, a declarat Andrei Goșu, directorul general al Ascendis.

În ceea ce privește Eucom, compania de cursuri de limbi străine parte din grup, aceasta a înregistrat o cifră de afaceri de 2,1 milioane de lei la jumătatea anului, în creștere cu 12% față de acceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, SmartExperience, furnizorul de programe well-being, a marcat o creștere de 16% a vânzărilor în primul semestru al anului, până la 0,5 milioane de lei.

Pe primele șase luni compania a reușit să vândă prin toate diviziile grupului programe de dezvoltare personală de 3 milioane de euro, având ca țintă pentru finalul anului dublarea acestei cifre.

În 2016, companiile din grup au încheiat cu o cifră de afaceri cumulată de 23,6 milioane de lei (5,2 milioane de euro). Compania are în prezent o echipă de 67 de consultanți şi facilitatori.

0 comentarii 1059 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter