Strategie, Actual

Ambiții personale așteptate, sau neașteptate? Planurile “de antreprenoriat” pentru 2017 ale lui Mark Zuckerberg

Roxana Roseti › Vin, 2017-01-06 11:30
În luna decembrie a anului trecut, potrivit unor informații publicate de Bloomberg, Mark Zuckerberg a căutat o variantă legală pentru a i se permite să lucreze timp de doi ani în cadrul Guvernului american fără a pierde însă controlul juridic asupra Facebook…

De curând, fondatorul Facebook a anunțat că ambiția personală pe care și-a stabilit-o pentru 2017 este aceea de a vizita toate statele americane pentru a se apropia mai mult de oameni. Despre această intenție se bănuiește că reprezintă un prim pas către apropierea sa de scena politică, după cum arată The Guardian și The Telegraph.
Zuckerberg este recunoscut pentru ambițiile personale pe care și le stabilește pentru fiecare an. În trecut el a a învățat limba mandarină, și-a luat angajamentul de a alerga o milă în fiecare zi (365 de mile într-un an) și de a avea un ”majordom virtual”, pe nume Jarvis, proiect la are a lucrat în jur de o sută de ore.
În 2017, antreprenorul intenționează să se întâlnească cu locuitori din restul statelor americane pe care nu le-a vizitat încă. ”După anul trecut tumultuos, speranța mea pentru această provocare este să ies și să vorbesc cu mai mulți oameni despre modul în care trăiesc, muncesc și gândesc despre viitor”, a scris el într-un mesaj publicat pe contul de Facebook în care și-a anunțat intenția pentru 2017.

Cu nerăbdare

”Timp de decenii, tehnologia și globalizarea ne-au făcut să fim mai productivi și mai conectați. Acest lucru a creat numeroase beneficii, însă pentru mulți oameni a adus mai multe provocări în viață. Acest lucru a contribuit la cel mai mare sentiment de diviziune pe care l-am simțit în viața mea. Trebuie să găsim o cale de a schimba jocul pentru a funcționa pentru toți”, a mai scris fondatorul platformei de socializare. Călătoria lui Zuckerbeg pe teritoriul Statelor Unite, alături de soția sa Priscilla Chan, va include și vizitarea sediilor Facebook offices, întâlniri cu profesori și oameni de știință, dar și scurte opriri în orașe mici și universități.
”Aștept cu nerăbdare această provocare și sper să vă văd acolo!”, a scris el în mesajul adresat comunității Facebook, care numără în prezent 1,79 miliarde de membri, după cum menționează The Guardian.
Mai mult: recent, Zuckerberg a dezvăluit, într-un comentariu publicat pe rețeaua sa de socializare cu ocazia sărbătorilor de iarnă, că religia ”este foarte importantă”, mesajul său indicând faptul că nu se mai declară ateu așa ca până acum și acest lucru putând indica intențiile sale politice, după cum arată The Telegraph.
 

1 comentariu 1376 vizualizări

Comentarii

2017-01-10 02:44

LENUTAA_MIRCEAA

Ambabitii personale asteptele

Ambabitii personale asteptele sau neasteptle? Planurile de antrepretion pentru 2017 ale lui mark zuckerberg

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter