Trend, Actual

Afacere cu scoici și profit online: Un chinez a câștigat mult cu ajutorul transmisiunilor live

Roxana Roseti › Lun, 2017-07-10 12:46
Piața transmisiunilor live pe internet a crescut foarte mult în ultimii doi ani în China. Videoclipurile cu extragerea perlelor din scoici sunt, mai nou, preferatele asiaticilor, iar BBC precizează de ce se întâmplă acest lucru.
Xinda Zhan este un tânăr de 25 de ani din China care în fiecare zi își joacă rolul de prezentator pe o platformă de transmisiune live, relatează BBC. 
foto: Jing Daily

El și mama lui iau scoici din apă pe care le vând online. Cei care vizionează aceste clipuri pot cumpăra câte scoici doresc, plătind prin transfer bancar.
Prețul unei scoici este de 8 dolari, iar în ea pot fi una, două sau chiar mai multe perle, însă aceștia nu au siguranța ca primesc acasă acele exact acele perle naturale și nu unele artificiale. Xinda Zhan este unul dintre zecile de mii de chinezi care folosesc platforma de live-streaming pentru a-și vinde marfa, într-o piață care valorează în jur de 3 miliarde de dolari. Într-o jumătate de an, Xinda Zhan a câștigat 4.4 milioane de dolari cu ajutorul transmisiunilor live.

Piața transmisiunilor live pe internet a crescut foarte mult în ultimii doi ani în China. Și nu doar achiziționarea perlelor atrage oamenii, ci și suspansul extragerii lor aduce zeci de mii de spectatori la o transmisiune live.

Video aici:  http://www.bbc.com/capital/story/20170623-chinas-pearl-bro-making-millions-from-live-streaming

0 comentarii 1254 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter