Actual

9 din 10 oameni de afaceri din zona Iași sunt încrezători în evoluția economiei locale

Sebastian Radu › Lun, 2016-03-28 10:26
Barometrul mediului de afaceri din Iași și județele învecinate realizat de către Doingbusiness.ro și EY România în data de 23 martie 2016, la Iași, în cadrul evenimentului BUSINESS to more BUSINESS, arată o încredere fără precedent a antreprenorilor și managerilor locali în evoluția pozitivă a economiei în 2016.

Barometrul mediului de afaceri din Iași și județele învecinate realizat de către Doingbusiness.ro și EY România în data de 23 martie 2016, la Iași, în cadrul evenimentului BUSINESS to more BUSINESS, arată o încredere fără precedent a antreprenorilor și managerilor locali în evoluția pozitivă a economiei în 2016.Studiul a fost realizat pe baza răspunsurilor oferite de un eșantion reprezentantiv constituit din antreprenori și manageri din regiunea Iași, selectați din audiența reprezentată de companii cu cifre de afaceri de peste 250.000 de Euro, participante la eveniment.

 

26% dintre cei intervievați cred că afacerile lor vor înregistra creșteri cuprinse între 10% și 20% în 2016 față de 2015, 15% dintre repondenți apreciază că volumul lor de afaceri va fi mai mare cu peste 20% anul acesta și doar 8% dintre cei intervievați văd o contracție a afacerilor în 2016. 52% dintre repondenții ieșeni văd o creștere iminentă a numărului de angajați, ca nevoie obiectivă generată de o economie în creștere.

 
Barometrul mediului de afaceri local realizat în 23 martie 2016 oferă un sondaj blitz pentru capturarea percepției privind mersul economiei la nivel regional și se adaugă Barometrului Național ,,A vision for growth’’ realizat de EY România si Doingbusiness.ro în perioada 26 ianuarie – 8 februarie 2016, pe baza răspunsurilor primite de la 421 de manageri din cele mai mari companii care operează în România. Detalii despre Barometrul Național sunt disponibile aici, iar mai multe detalii despre Barometrul mediului de afaceri din județul Iași și localitățile învecinate sunt disponibile aici.
 
,,Pentru că de mai mulți ani aducem la Iași consultanța fiscală, instrumentele de optimizare inteligentă a afacerilor, absorbția eficientă a fondurilor europene, cele mai noi tehnici de vânzări și veritabile rețete de dezvoltare personală a managerilor, am fost în măsură să observăm cu bucurie în 2016 o sofisticare a mediului de afaceri local, care a devenit mai pretențios, dar mai ales, am generat o interacțiune fără precedent între speakerii invitați de noi și audiența care ne-a onorat cu prezența la BUSINESS to more BUSINESS. Acest lucru ne mulțumește pe deplin’’, a declarat Dumitru ION, CEO doingbusiness.ro. ,,Este drept, anul acesta la Iași am făcut un lucru în premieră: am putut să comparăm percepția mediului de afaceri local de anul trecut, așa cum am măsurat-o chiar atunci, cu evoluția concretă a economiei, și să surprindem dinamica acestor percepții prin adăugarea rezultatelor noi-nouțe obținute pentru anul 2016.’’, a mai spus Dumitru Ion.
 

0 comentarii 435 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter