Actual

5 site-uri locale pe care antreprenorii români trebuie să le urmărească

Wall-Street › Lun, 2016-03-28 15:00
Orice antreprenor român ar trebui să le urmărească, fie că vrea să dezvolte un start-up creativ, din zona de tehnologie sau unul social. De asemenea, unele dintre aceste site-uri îți oferă informații despre legislație, finanțări bancare sau cu fonduri de stat/europene, scriu cei de la wall-street.ro. 

AIPPIMM (Agenția pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii) este organizația guvernamentală care susține IMM-urile prin programe finanțate de stat.
 Pe site poți vedea programele dedicate antreprenorilor, dar și legislația în domeniul IMM-urilor.
 
Btclub.ro (BT Club- Clubul Întreprinzătorului Român) este site-ul dedicat întreprinzătorilor de către Banca Transilvania, o instituție financiară care mizează puternic pe antreprenori în strategia de business.

Pe site poți afla ce traininguri organizează clubul, ai acces la programul de networking prin care poți cunoaște clienți și parteneri, primești informații și consultanță despre fonduri europene, dar și despre finanțare bancară.
 
Citește mai multe despre acest subiect pe wall-street.ro.
  

0 comentarii 918 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter