Actual, Antreprenor

5 sfaturi pentru a începe o afacere de succes

Revista CARIERE › Lun, 2017-07-17 13:12
Stephanie Abrams Cartin, scriitor pentru entrepreneur.com, are câteva sfaturi în materie de business pentru cei care vor să înceapă propria afacere. La început, cum spune și Stephanie, veți auzi diferite sfaturi. Cele mai multe dintre acestea vor veni de la oameni care nu știu principalul lucru despre conducerea unei companii de success. Câțiva pași simpli vă pot duce afacerea pe calea succesului. Aici, prezentăm cele cinci sfaturi de bază pe care le-am urmărit pentru a ne ajuta să ne conducem compania.

1. Începeți cu un plan detaliat

Aceasta este o necesitate: elaborarea unui plan care să detalieze pe deplin modul în care veți ataca provocarea viitoare. Planul dumneavoastră ar trebui să definească toate oportunitățile pe care le-ați identificat, să vă exprimați în mod clar misiunea, să vă descrieți ținta, să stabiliți obiective măsurabile și să stabiliți termene pentru fiecare punct de reper de-a lungul drumului. Amintiți-vă că, deși este important să aveți un plan, este la fel de important să fii suficient de flexibil pentru a pivota atunci când este necesar.


CITEȘTE ȘI: Ce faci când managerul tău nu te ascultă?
2. Ieșiți și conectați-vă. Socializați, cunoașteți oameni

Afacerea nu ar fi acolo unde este astăzi fără toate rețelele profesionale pe care le-am făcut când am început. Continuăm să accentuăm astăzi crearea de rețele. Până când vă veți stabili afacerea, va trebui să vă creați propriul “șir de știri pe cale orală”. Fii ambasadorul tău de brand propriu, căutând avantajele de a lucra cu afacerea ta și de a arăta de ce oamenii ar trebui să-ți dea o șansă.

O multitudine de evenimente, expoziții comerciale și grupuri de rețele există pentru a te conecta cu alți profesioniști. Aceste conexiuni inițiale pot duce la viitoare perspective de afaceri, mentori și parteneri strategici cu capacitatea de a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea.


CITEȘTE ȘI: Cum îți dozezi energia ca să nu mai fi foarte obosit după o zi de muncă
3. Înconjurați-vă de oamenii potriviți

Mentorii potriviți și partenerii strategici nu sunt singurii cu care va trebui să vă aliniați. Înconjurarea cu o echipă minunată este la fel de importantă. Construiți-vă personalul din angajați inteligenți, talentați și care să se lase conduși și să vă împărtășescă viziunea. Angajarea angajaților pozitivi, de tip can-do, ajută la crearea unei culturi care să încurajeze munca în echipă. Promovați un mediu în care toți participă, astfel încât să puteți sărbători colectiv succesele companiei.

4. “Stați înaintea curbei”

Nu vă puteți permite să vă înrădăcinați în prezent și să vă concentrați doar asupra zilei de azi. Este crucial să aruncați un ochi și pe viitor, inclusiv mișcarea viitoare în industria din care face parte afacerea dumneavoastră. Dacă nu anticipați următorul pas, sunteți destinat să rămâneți în urmă. Proprietarii de afaceri de succes studiază tendințele și anticipează ce se întâmplă în jurul curbei. Acest lucru le permite să se adapteze și să evolueze.


CITEȘTE ȘI: Cele mai ieftine mașini electrice pe care le poți cumpăra acum în România
Rămâneți la curent cu problemele apărute în domeniul dumneavoastră. prin citirea cu credință a revistelor comerciale și a site-urilor web. Păstrați ritmul, pe măsură ce modificările din industrie vă asigură că veți avea degetul pe puls, pentru a anticipa ce vor clienții și în ce direcție se poate mișca concurența.

5. Găsiți un echilibru între viața profesională și viața sănătoasă

Realizarea unei afaceri de succes necesită o cantitate excesivă de timp și de energie. Este esențial să găsim un echilibru sănătos între viața profesională și cea de familie, chiar dacă poate fi o provocare. Este ușor să lăsați munca să vă domine viața. Nu v-ar putea duce la pierderea contactului cu cei pe care îi considerați importanți. De asemenea, este esențial să aveți grijă de propria sănătate și bunăstare. S-ar putea să credeți că aveți nevoie de acea agitație perpetuă de a rămâne pe poziții și de a reuși.

Găsiți modalități de a menține perspectiva și de a menține relații sănătoase în afara muncii. Părăsiți timpul pentru a vă activa corpul în moduri care vă energizează și programați timp de recuperare cu prietenii și familia. Acestea vă vor ajuta să vă reîncărcați bateriile.

0 comentarii 1079 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter