Companii, Actual

20 milioane de euro pentru investiții în IT

Dana Badea › Lun, 2017-06-19 17:36
Fondul de investiţii Fribourg Capital, controlat de Ion Sturza, un fost premier al Republicii Moldova, a anunţat lansarea unui nou fond de investiţii, Fribourg Digital, dedicat finanţării start-up-urilor din IT.

Noul fond, în valoare de 20 de milioane de euro, va viza investiţiile în companiile care au deja un produs dezvoltat, care demonstrează că au atras utilizatori sau există piaţă pentru produsele lor, scrie news.ro.  Cea mai mică finanțare care poate fi atrasă de un start-up este de 20.000 de euro iar cea mai mare 250.000 de euro, în funcţie de nivelul de dezvoltare în care se află firmele. Investiţiile pot continua în runde consecutive în faza de creştere sau dacă proiectele sunt validate.

Printre produsele cu oportunităţi mari de selecţie, datorită perspectivelor de dezvoltare în următorii ani, se numără tehnologiile de tip block-chain, aplicaţiile din sfera financiară, inteligenţa artificială, software şi soluţii integrate cloud-based (SaaS, PaaS şi DaaS).

Fribourg Capital este principalul acţionar al unuia dintre cei mai mari retaileri online din România, Elefant.ro.

0 comentarii 1387 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter