Comunicare

„ListaFirme” - bază de date cu informaţii despre 607.000 agenţi economici

Marius Dobre › Mar, 2012-03-20 16:13

Noua versiune a CD-ului „ListaFirme” permite realizarea de topuri judeţene, regionale sau naţionale, precum şi derularea de campanii de marketing prin poştă, telefon, fax sau email.

Compania „Borg Design” a lansat o nouă versiune a CD-ului „ListaFirme Februarie 2012”, care reprezintă una dintre cele mai complexe baze de date cu şi pentru agenţi economici.

Versiunea lansată în luna februarie a acestui an cuprinde informaţii despre aproximativ 607.000 de agenţi economici din România, firmele incluse pe CD-ul „ListaFirme” având prezentate următoarele date:

  • adresele poştale, inclusiv noul cod poştal;
  • capital social, domeniu de activitate;
  • telefon, fax, mobil, email, pagină web;
  • rezultatele financiare înregistrate în anul 2010 şi în anii anteriori.

Demn de menţionat este faptul că una din aplicaţiile „ListaFirme” permite realizarea de topuri în funcţie de cifra de afaceri, profit sau număr de salariaţi. Ierarhiile pot fi realizate atât pe judeţe sau zone geografice, cât şi în funcţie de domeniul de activitate. Astfel, utilizatorii „ListaFirme” pot afla pe ce loc se situează în domeniul lor de activitate, cine sunt concurenţii săi şi care sunt rezultatele înregistrate de către parteneri sau concurenţi.

Unul dintre avantajele topurilor „ListaFirme” este reprezentat de faptul că acestea se pot realiza în funcţie de preferinţele celui interesat şi nu după criterii prestabilite (care uneori nu au legătură cu performanţele economice), aşa cum se întâmplă în cazul ierarhiilor realizate de unele instituţii sau organizaţii.

CD-ul „ListaFirme” reprezintă şi un util instrument de promovare, cu ajutorul acestuia putându-se derula campanii de mailing, email, fax marketing sau telemarketing.

De exemplu, dacă o societate este interesată să-şi promoveze o ofertă sau un serviciu numai către firme dintr-o anumită zonă geografică (din unul sau mai multe judeţe) şi/sau dintr-un anume domeniu de activitate, „ListaFirme” oferă această posibilitate, prin aplicarea simultană a mai multor filtre. Rezultatul? Campaniile de mailing, cât şi cele telefonice, prin fax sau prin poştă/curier vor „ţinti” exact segmentul de agenţi economici care vă interesează.

Utilizatorii CD-ului „ListaFirme” beneficiază şi de acces pe site-ul www.listafirme.ro, pagină internet care este actualizată permanent.

Mai multe informaţii şi versiunea demo a noului CD „ListaFirme” pot fi obţinute accesând site-ul www.listafirme.ro sau contactând compania „Borg Design”, la telefon: 021-310.67.91, 021-310.67.92 sau e-mail: office@listafirme.ro.

0 comentarii 3515 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
 
 
 

Urmărește Revista Cariere

Abonează-te la newsletter